Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ FUENTE OVEJUNA

1)το μπλογκ αυτό δημιουργήθηκε όχι για κανάν' άλλο λόγο αλλά για να "δω πώς είναι" να εχεις μπλογκ!
2)το μπλογκ της φουέντε οβεχούνα (οχι της ισπανίας-αυτό εδώ εννοώ) θα συμβάλει όσο μπορεί με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει στην ενημέρωση του ελληνικού λαού(και όποιου άλλου ξέρει ελληνικά,το μπλογκ δεν έχει πρόβλημα) την διάδοση των ιδεών της ελευθερίας(οχι εθνικής ή αστικής αλλά-ΤΑΞΙΚΉΣ-) της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο...
3) η Φουέντε Οβεχούνα θεωρεί πως παράλληλα με την αδιάκοπη μάχη της αλλαγής συνειδήσεων,της διεκδίκησης και της προάσπισης των συμφερόντων της εργατικής τάξης βαδίζει η μουσική και η τέχνη γενικότερα(η αγάπη της ΦΟΥ.ΟΒ. είναι η μουσική).Αυτό σημαίνει και την προβολή μουσικής ή μουσικών ιστοριών από διάφορες εποχές καταστάσεις γεγονότα κλπ.
4)η FUENTE OVEJUNA δεν έχει σχέση και διάθεση να εμπλακεί με φασίστικες-ναζιστικές-ρατσιστικές αντιλήψεις...δηλαδή ξεκινάμε με βάση την ανθρώπινη υπόσταση!
5)το μπλογκ της ΦΟΥ.ΟΒ. βρίσκεται σταθερά και αταλάντευτα δίπλα παράλληλα και μέσα στις γραμμές της πρωτοπορίας της εργατικής τάξης(κατά Λένιν)...το ξεκαθαρίζουμε αυτό!
6)η ΦΟΥ.ΟΒ. παρακαλεί κάθε μέλος περαστικό αναγνώστη συναγωνιστή κλπ να μην βρίζει συνεχώς...υπάρχει η σκέψη υβριστικά(πέρα από κάθε όριο) σχόλια να κόβονται..(θα ξεκαθαριστεί σε επερχόμενη συνεδριακή συνεύρεση των συντελεστών της ΦΟΥ.ΟΒ. τα όρια καθορίζονται από την κοινή λογική(το σημείο αυτό είναι θολό..θα συζητηθεί)
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα ΦΟΥ.ΟΒ.!

    Σε καλωσορίζω στην ιστολογική σφαίρα και εύχομαι να κρατάς γερά-δυνατά για τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου προλεταριάτου και κάθε εκμεταλλευόμενου Ανθρώπου αυτού του Γίγα, γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς μας ήρθες, ΦΟΥ.ΟΒ., εύχομαι Καλή Επιτυχία στους στόχους σας !

    Δύναμη και ... υπομονή !

    Προπάντων όμως Ταξική Επιμονή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς όρισες στην παρέα των red bloggers. Καλή και αγωνιστική συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως ένθερμος οπαδός της επανάστασης, της μουσικής και της Φουέντε Οβεχούνα, σε καλωσορίζω κι εγώ.

    ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕΣ ΕΥΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας ευχαριστώ όλους!! ελπίζω να προσφέρω και εγω κάτι στην μπλογκοσφαιρα!!χρειαζεται ταξική παρεμβαση!!θα τα λέμε απο εδω και πέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή