Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΝΗΕΣ ΣΟΥΡΠΗΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ)





Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η ΚΑΤΑΠΑΤΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ...ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ...ΤΟΠΛΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΝΗΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ...

http://kiposnhes.blogspot.com/ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΡΠΗΣ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

καμπανακι για αμαζονιο



Σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων, το 85% του τροπικού δάσους του Αμαζονιου θα καταστραφεί με μια αύξηση 4βαθμών κελσίου της παγκοσμιας θερμοκρασίας, ενώ ακόμη και μια μετρια αυξηση θα προκαλεσει καταστροφή του ενός τριτου των δέντρων στα επόμενα 100 χρόνια. Οι επιστήμονες τονίζουν οτι ακόμα και αν μειωθούν σημαντικά οι ρυθμοί αποψήλωσης αλλα και οι εκπομπές διοξείου του άνθρακα, η ζούγκλα σύμβολο της Ν.Αμερικής δεν εχει καμία πιθανότητα να σωθεί.Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τροπικές ζώνες πάντα καθόριζαν τα παγκοσμια καιρικά συτήματα και ο θάνατος του Αμαζονίου θα τα αλλάξει για πάντα προκαλώντας ακραία καιρικά φαινόμενα..
(ππμ)

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

7/6




ΛΟΓΗΣ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΤ ΣΕΡΒΙΣΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΜΠΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ 7/6.... Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΧΙ! ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΚΕ!